×
Sociale 20 maj 2010
Gjendja në qytetin Xhallall-Abad vazhdon të mbetet e tensionuar, por organet e ruajtjes së rendit po e mbajnë situatën nën kontroll, njofton Agjencia "Interfax". Organet e ruajtjes së rendit nuk po i lejojnë përleshjet ndëretnike.
Drejtorit të minierës "Raspadskaja" Igor Vollkovit iu paraqit akuza për shkeljen e rregullave gjatë punimeve në miniera, njoftoi Komiteti Hetimor pranë Prokurorisë së Federatës Ruse.
Kishat orthodhokse dhe katolike duhet dhe janë të gatshme të mbrojnë vlerat e pë
Bashkimet më të mëdha profesionale të Greqisë po zhvillojnë grevën e përgjithshme 24 orëshe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30