×
Sociale 19 maj 2010
Më shumë se 1 mijë njerëz u mblodhën në mitingun e
  Nga të gjitha llojet e veprimtarisë së kyonologjisë (nga greqishtja kyon-qen + logos, pra, shkenca e studimit të qenve), shërbimi kërkimoro-shpëtues, ndoshta, është puna më fisnike.
Si rezultat i përmbytjeve në Europën Lindore ka viktima, njofton Agjencia "RIA Lajmet" me referim tek Agjencia "France Press".
Në lidhje me përleshjet e pandërprera midis popullsisë për interes t
Rusia i bëri thirrje vendeve të NATO-s për përpunimin e mekanizmit t
Anijet ushtarake ruse do të përdorin portin Djibouti për luftën kundë
Si rezultat i përleshjeve ndëretnike në qytetin e Kirgistanit Xhallall-Abad janë plagosur disa dhjetra persona, njofton Agjencia "Interfax". Gjendja në qytet vazhdon të mbetet e tensionuar, janë mbyllur të gjitha dyqanet, tregjet dhe institucionet mësimore.
Prokuroria e Republikës Federale të Gjermanisë ngriti çështjen penale kundër Shoqat
Akt terrorist, shpërthim apo rënie zjarri në bordin e aeroplanit të Lech Kaczynski nuk pati. Për këtë deklaroi Kryetarja e Komitetit Ndërqeveritar të Aviacionit Tatiana Anodina.
Në jug të Kirgistanit në qytetitn Xhellall-Abad përsëri si rezultat i p
Sulm terrorist, shpërthim apo rënie zjarri nuk pati në avionin e rrëzuar të Presidentit të Polonisë Lech Kaczynski, deklaroi Kryetarja e Komitetit ndërshtetëror të aviacionit Tatjana Anodina.
Në kryeqytetin e Kabaradino-Ballkarisë Nalçik u hodh në erë komisariati i milicisë, i cili ndodhej afër një shkolle.
Në minierën "Alekseevskaja" në Kuzbas ndodhi një shembje. Në momentin e avarisë brenda minierës ndodheshin 31 veta. 29 minatorë janë nxjerrë jashtë, fati i dy të tjerëve tani për tani nuk dihet.
Punët kërkimore në minierën "Raspadskaja" në qarkun e Kemerovskut nuk mund të rifillojnë për shkak të tymit të dendur.
Në Romë do të dorëzojnë "Çmimin me emër të Nikollai Gogolit në Itali". Ai i kushtohet Fondit "Qendra Presidenciale e Boris Jelcinit".
Të paktën 10 veta kanë vdekur, dhe një person tjetër konsiderohet i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30