×
Sociale 18 maj 2010
U shpallën emrat e vullnetarëve që do të marrin pjesë në eksperimentin prej 520 orësh të imitimit të fluturimit në Mars.
Ish drejtorin e minierës së Siberisë "Raspadskaja" Igor Vollkov dhe drejtuesit e tjer
Kompania e naftës "British Petroleum" arriti të mbledhë 40% të naftës që rrjedh nga pusi i dëmtuar në Gjirin Meksikan, njoftoi përfaqësuesi i kësaj kompanie.
Aplikimi i projekteve të reja të sistemit kompleks të garantimit të sigurisë në mjetet e transportit publik në Rusi do të fillojnë nga metroja, njoftoi Kreu i Ministrisë së situatave të jashtëzakonshme Sergei Shojgu.
Ministria e transportit të Rusisë i lejoi aviakompanisë private gjeorgjiane "Georgian Airways" të kryejë fluturime charter me itinerar Tbilisi-Moskë që nga 24 maji deri më 9 qershor.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin i bëri thirrje shkencëtarëve për pjesëmarrje aktive në modernizimin e vendit.
MPJ e Rusisë po punon në kontakt të ngushtë me autoritetet e Republikës së Kamerunit me qëllim që të evidentojë vendndodhjen e marinarëve rusë të rrëmbyer më 16 maj në portin Douala.
Ish Kreu i Kompanisë ruse të naftës JUKOS Mihaill Hodorkovskij, i cili po kryen d
Jo më pak se 40 persona gjetën vdekjen si rezultat i një akti terrorist të kryer në Kabul, njofton kanali televiziv "Al Jazeera".
E gjithë bota katolike kremton më 18 maj 90 vjetorin e ditëlindjes së Karol
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30