×
Sociale 17 maj 2010
Avioni i pasagjerëve AN-24 i kompanisë ajrore afgane "Pamir Airways" u rrëzua në veri të Kabullit. Në bordin e tij ndodheshin 44 veta, duke përfshirë edhe ekuipazhin. Midis pasagjerëve ishin edhe 8 të huaj.
Nën patronazhin e Ministrisë së kulturës në Rusi po krijohet Komisioni Kombëtar i Filmit.
Në Moskë u zhvillua ceremonia e inagurimt të ambasadës së Abkhazisë në Federatën Ruse.
Vendimi i Gjykatës Europiane për të drejtat e njeriut në lidhje me
Njolla e madhe e naftës e cila u formua si rezultat i avarisë që ndodhi në platformën e shpimit arriti deri në rrjedhën kryesore të Gjirit Meksikan dhe po lëviz drejt Arkipelagut Florida-Keais.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30