×
Sociale 14 maj 2010
"Bashkimi Ndërkombëtar i Transmetuesve Rusishtfolës", që u krijua me iniciativën e "Zërit të Rusisë" në prill të këtij viti, meritoi çmimin special kombëtar "Radiomania".
Për qendrat shkencore ruse është tejet e rëndësishme që t
Përmasat e rrjedhjes së naftës në Gjirin Meksikan përbëjn
Grupi i përbashkët i punës ruso-amerikan miratoi tezat bazë të marr
  "Bashkimi Ndërkombëtar i Transmetuesve Rusishtfolës", i cili u krijua me iniciativën e radiokompanisë "Zëri i Rusisë", meritoi çmimin special kombëtar "Radiomania".
Në jubileun e 75 vjetorit të metrosë së Moskës në linjën Sokolniçeskaja të saj që nga 15 maji do të fillojë të qarkullojë Retro-Treni, identik me trenin e parë të metrosë së kryeqytetit rus.
Prokuroria e Përgjithshme e Rusisë së bashku me MPB vendosën t'ua lehtësojnë punën për përfshirjen e krimeve në kategorinë e korrupsionit hetuesve dhe gjykatësve.
Udhëheqja e shtabit operativ për likuidimin e pasojave të shpërthimeve në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30