×
Sociale 13 maj 2010
  Duma Shtetërore e Rusisë miratoi në lexim të tretë projektin e ligjit, i cili formalisht thjeshtëzon punësimin e të gjithë atyre që vijnë për të punuar në Rusi.
  Shërbimet speciale ruse përcaktuan rrethin e personave që kishin gisht në organizimin
MPB-ja e Rusisë zbuloi në Moskë ekstremistët të cilët po planifikonin akte sabotuese. Për këtë deklaroi në Pjatigorsk Kreu i kësaj Ministrie Rashid Nurgaliev.
Familja ruso-finlandeze Rantalla, së cilës organet e përkujdesit social të Finlandës donin t'ia merrnin djalin, ka ndër mend të kërkojë strehim politik në Rusi. Për këtë njoftoi përfaqësuesi zyrtar i familjes Rentalla Johan Backman.
Në minierën e qymyrgurit "Raspadskaja" që ndodhet në Siberinë Perë
Rasti i dytë i sëmundjes së poliomelitit u konfirmua në Rusi. Siç njoftoi kryemjeku sanitar Gennadi Onishenko, ky rast u fiksua tek foshnja në Moskë. Rasti i parë u shënua në qarkun Irkutsk.
Tre persona që kishin gisht në organizimin e shpërthimeve në metronë e Moskës, bënë tentativa për të shpëtuar gjatë arrestimit të tyre dhe si rezultat u asgjesuan.
Modelieri i njohur francez Jean Paul Gaultier do të realizojë ëndrrën e tij t
Pjesa dërrmuese e rusëve (73%) e mbështet ruajtjen e Flotës së Detit të Zi  të Rusisë në territorin e Ukrainës. Këto janë të dhënat e paraqitura nga Qendra mbarëruse e studimit të opinionit publik.
Në Rusi filloi të funksionojë domeni kombëtar cirilik рф. Tashmë u dukën 2 site-t e parë: президент.рф dhe правительство.рф. (presidenti.рф dhe qevria.рф).
Zgjidhja e problemit të piraterisë pranë brigjeve të Somalisë është e mundur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30