×
Sociale 30 mars 2010
Vladimir Putin zhvilloi mbledhjen për garantimin e sigurimit në infrastrukturën së transportit publik.
Për përballimin e rrezikut kërcënues të terrorizmit duhet të përgatitemi teknikisht.
Në Kaukaz do të fillojnë të krijohen kushte të favorshme për jetes
Qindra veta erdhën në Tempullin e Krishtit Shpëtimtar në Moskë për të nderuar kujtimin e viktimave të akteve terroriste në metronë e kryeqytetit rus. Liturgjinë e përshpirtjes e mbajti Kryepeshkopi i Istrinskut Arsenij.
  30 mars. Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat e Frontit të 2-të Bjellorus sot morrën me sulm qytetin dhe kështjellën e Danzigut.
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev nuk përjashton mundësinë e rreptësimit të dënimit për nenin "Terrorizëm". Për këtë ai deklaroi në mbledhjen kushtuar përsosjes së sistemit gjyqësor.
Petagoni po krijon një qendër të re për studimin e thelluar të gjuhës ruse në Universitetin Winconsin në Madison.
Rusia do të dërgojë në Republikën e Haitit, e cila e p
500 veteranë nga vendet e huaja të afërta dhe të largëta do të marrin pjesë në aktivitetet festive të 65 vjetorit të Fitores së Madhe në Shën Peterburg.
Piratët somalezë aktivizuan në mënyrë të theksuar veprimtarinë e vet. Për këto dy ditët e fundit ata morrën peng 10 anije.
Aktet terroriste në metronë e Moskës, që u kryen të hënën, ishin organizuar me mbështetjen nga jashtë. Një version të tillë nuk e përjashtoi aspak Kreu i MPJ të Federatës Ruse Sergei Lavrov, njofton Agjencia ITAR-TASS.
  Në Moskë 30 marsi është shpallur Ditë Zie për t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
6
7
8
10
13
14
16
20
21
27
28