×
Sociale 24 mars 2010
Moska u zhvendos nga vendi i 18-të në atë të 20-të në rejtingun
  Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Botërore. 24 mars.
Në Londër, mbi bazë të dyshimit për makinacione, u arrestuan bashkëpunëtorët kryesorë të kompanive financiare "Deutsche Bank" (Gjermani), "BNP-Pariba" (Francë) dhe "Moore Capital" (SHBA).
Presidenti Dimitri Medvediev propozon detyrimin e gjykatave që të paguajnë për zvarrisjen e proceseve gjyqësore. Një propozim i tillë përmbahet në projektligjin e dërguar për miratim në Dumën Shtetërore.
Në Serbi nderojnë kujtimin e viktimave të bombardimeve natoviane. Si rezultat i goditjeve bombarduese-raketore në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
6
7
8
10
13
14
16
20
21
27
28