×
Sociale 23 mars 2010
Fotografitë dhe kujtimet nga arkivat familjare të rusëve do të mund të vendosen pranë me fotografitë nga arkivi i fotografive të Agjencisë ITAR-TASS në portalin e saj në Internet.
Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Botërore   23 mars Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat vazhdonin ofensivën në drejtim të Danzigut.
  Në kohën e krizës në Rusi filluan të blejnë m
Dy avionë të Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme me mjekë dhe pajisje në bord mbërritën në Moskë nga Santiago, njofton Agjencia RIA Lajmet".
Meteorologët rusë kremtojnë festën e tyre profesionale. Kjo datë koinçidon
Për pjesëmarrjen në krijimin e fotokronikës së Luftës s
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
6
7
8
10
13
14
16
20
21
27
28