×
Sociale 19 mars 2010
Në Rusi do të krijohet hotline për fëmijët, njoftoi Drejtorja e "Fondit të mbështetjes së fëmijëve që ndodhen në situatë të vështirë të jetës" Marina Gordejeva.
Ish presidenti i Bashkimit Sovjetik Mihaill Gorbaçov promovoi librin e vet të ri me titull "Duke iu përgjigjur sfidës së kohës", i cili i kushtohet 25 vjetorit të "Perestrojkës".
Qytetarja ruse Inga Rantall dhe bashkëshorti i saj, filandezi Veli-Peka, në praninë e diplomatë
  Banka botërore njoftoi mbi atë, se gratë në Rusi gëzojnë një mbrojtje shumë më të madhe social-ekonomike dhe siguri pune, se sa në mjaft vende të Europës dhe SHBA-s.
Përcaktimi i rëndësisë së gjuhës ruse në Ukrainë është një nga detyrat kryesore të Forumit të X-të Ndërkombëtar të rusistëve që po zhvillohet në Krime.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
6
7
8
10
13
14
16
20
21
27
28