×
Sociale 3 mars 2010
  Parada mbarëruse për nder të Ditës së Fitores do t
Komiteti hetimor pranë Prokurorisë së Përgjithshme të Federatës Ruse po verifikon
Kozakët do të mbrojnë kufijtë shtetërorë të Rusisë dhe do të luftojnë kundër terrorizmit.
    Shumica e qytetarëve rusë mendojnë, se tandemi politik i Presidentit Dimitri Medvediev dhe Kryeministrit Vladimir Putin është i fortë dhe se ka karakter afatgjatë. Të tilla janë rezultatet e sondazhit të zhvilluar nga Qendra mbarëruse e studimit të mendimit publik.
MPJ e Rusisë është tej mase e shqetësuar nga njoftimet mbi vrasjen e radhës të një djali rus prej prindërve birësues nga SHBA-s.
Aeroplani i parë me ndihma humanitare në bord i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë u nis për në Kili, ku ra një tërmet i fuqishëm shkatërrimtar, njofton agjencia RIA Lajmet.
Asambleja e Përgjithshme e OKB-së shpalli periudhën e viteve 2011-2020 Dhjetëvjeçar të veprimeve për sigurimin e qarkullimit rrugor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
6
7
8
10
13
14
16
20
21
27
28