×
Sociale Nëntor 2009
1 dhjetori është dita e parë e punës në Moskë të Kongresit botëror të bashkatdhetarëve, të cilët jetojnë jashtë shtetit. Në të do të marrin pjesë rreth 1000 mysafirë nga 90 vende të botës.
Aksidenti automobilistik skandaloz që ndodhi në Zvicër me pjesëmarrjen e automobilistëve
Përqendrimi i gazeve me efekt serre në atmosferën e Tokës arriti nivelin më të lartë rekord. Një konkluzion i tillë u nxorr nga Organizata Meteorologjike Botërore (OMB).
Organizatat jokomeciale, të cilat merren me veprimtari bamirësie dhe dhënien e ndihmës sociale qytetarëve të pambrojtur, do të marrin mbështetje nga ana e shtetit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30