×
Sociale Tetor 2009
7 vjet më parë Rusia përjetoi një tragjedi të vërtetë kombëtare — aktin terrorist me përmasa monstruoze në Qendrën teatrale moskovite në rrugën Dubrovka, i cili mori jetët e 130 vetave.
Filmi i ri i Gűnter Wallraff me titull “Me të zezë mbi të bardhë” që nga 22 tetori do të fillojë të shfaqet në kinematë e Gjermanisë.
Jeta e Festivalit Kinematografik është përqendruar këto ditë në Britaninë e Madhe dhe në Itali.
Reagimi ndaj artikullit të Aleksandër Podrabinjek-ut me titull “Si antisovjetik-antisovjetik, sipas mendimit të v
Në mbledhjen e Dumës Shtetërore deputeti nga Partia «Единая Россия» (“Rusia Unike”)
Sot mbushen plot 3 vjet që nga dita e vrasjes në hyrjen e pallatit të vet
Komunikimi me anë “hot line” me zgjedhësit u hap në godinën e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Rusisë në vigjilje të zgjedhjeve rajonale, të cilat do të zhvillohen më 11 tetor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31