×
Sociale Shtator 2009
Lexuesit tanë, ndoshta, janë njohur në masë të mjaftueshme me lajmet aspak të këndshme që mbërritën nga Zvicera në lidhje me regjizorin e njohur kinematografik Roman Polanskij.
Sot për Veronika Shulzhekon, po ashtu si dhe për miliona nxënës rusë, filloi viti i ri i radhës shkollor . Për Nikin (shkurtim me përkëdheli i emrit Veronika) ai do të jetë i fundit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30