×
Sociale Gusht 2009
“Dostojevskij në dialogun e kulturave”- kjo temë, e cila është e pamundur t
Ne nuk do të lejojmë rishkruarjen e historisë së Luftës së Dytë Botërore.
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev u takua me liderët e partive politike të përfaqësuara në Dhomën e Ulët të parlamentit rus. Temën e shtjellon më tej vëzhguesi ynë Vladimir Viktorov.
Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë Kirill ka ndërmend të falet për Ukrainën dhe popullin e saj.
Për tu falur dhe për tu lutur për ata që sot ndodhen në gjendje përçarjeje, ndarjeje bëri thirrje Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë Kirill në qytetin perëndimor ukrainas Rovno.
“Bajkerat (motoçiklistët) - kundër luftës!”. Nën një devizë të tillë do të zhvillohet marshimi motoçiklistik ndërkombëtar i Paqes “Moskë-Chinvali-2009.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2009
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31