×
Rusia, 1 janar 2014

Vitin 2013 tashmë e lamë pas. Gjatë 2013-ës dikujt i eci më shumë fati, dikujt tjetër më pak, por të gjithë ne jemi të prirur njëlloj të besojmë megjithatë se viti i ri do të na sjellë gjithçka të shumëdëshiruar. Po kujt do t’i buzëqeshë fati në vitin 2014? Astrologu i njohur rus Vlladisllav Obollonskij ka përpiluar parashikimet për të gjitha shenjat e Zodiakut për vitin 2014.

Në Moskë, festimet kryesore të përkushtuara pritjes së Vitit të Ri, tradicionalisht zhvillohen në Sheshin e Kuq.

Që nga fillimi i vitit 2014 Rusia mori kryesimin e "Grupit të Tetëshes" - forumit joformal të liderëve të vendeve të industrializuara (SHBA-së, Rusia, Britanisë së Madhe, Francës, Japonisë, Gjermanisë, Kanadasë dhe Italisë me pjesëmarrjen e udhëheqjes së BE-së).

Presidenti rus Vladimir Putin mbërriti në qytetin e Vollgogradit, ku në fund të vitit të kaluar ndodhën dy shpërthime që morrën jetët e 34 njerëzve.

Radiokompania "Zëri i Rusisë" dëshiron të urojë audiencën e saj të mrekullueshme dhe inteligjente me rastin e Vitit të Ri!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
3
4
5
6
7
8
11
12
16
19
26