×
Rusia, 17 qershor 2013
Tani më është e vështirë të flasësh për afatet kohore të konferencës ndërkombëtare mbi Sirinë "Gjeneva-2".
Rusia dhe SHBA-ja nënshkruan një kontratë për furnizimin e helikopterëve rus
Rusia do të furnizojë Kinën me një parti të gjuajtësve të rinj multifunksionalë “Su-35” (russ. "Су-35").
Salloni më i vjetër ndërkombëtar i teknikës së aviacionit dhe asaj kozmike në Le Bourget të Francës për të pesëdhjetën herë me radhë po hap qiellin e vet për mysafirët e huaj. Mbi risitë që do t’u demonstrohen shikuesve në këtë Sallon Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" i treguan ekspertët.
Konkursi "Miss Universe" këtë vit do të zhvillohet në kryeqytetin rus, thuhet në
Në krahinën e Kamçatkës është shpallur gjendja e jashtë
Qendra e biznesit "Visockij" (54 kate, 188 m) ndodhet në qendër të qytetit të Ekaterinburgut dhe është rrokaqielli më verior në botë, i cili ka hyrë në Librin e rekordeve dhe arritjeve të Rusisë dhe në Librin e Rekordeve Guinness.
Aktivitete të tilla të rëndësishme si Forumi Ekonomik Ndërkombëtar i Shën Petersburgut (FENP, russ. ПМЭФ) ushtrojnë një ndikim vendimtar në zhvillimin e ekonomisë botërore dhe proceset globale politike. Me këtë mendim pajtohen plotësisht ekspertët - mysafirë të Forumit të XVII Ekonomik Ndërkombëtar të Petersburgut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30