×
Rusia, 23 maj 2013
Pas studimit të imtësishëm të mekanizmave të ndarjes së membranave qelizore do të bëhet i mundur trajtimi i sëmundjeve të rënda neurologjike. Proteina përgjegjëse për këtë ndarje po studiohet nga një grup bioelektrokimistësh nga Rusia, India dhe disa vende të tjera.
Dukja në Lindjen e Mesme e sistemeve ruse të mbrojtjes kundërajrore "S-300" (russ. "C-300")
Më 23-24 maj në Moskë do të mbahet Konferenca Ndërkombëtare me
Rusia "është gati të shkojë shumë përpara në zhvillimin e marrëdhënieve me NATO-n mbi bazën e barazisë, mirëbesimit dhe respektimit të interesave të ndërsjellta.
Rusia do të reduktojë rezervat e armatimeve strategjike ofensive vetëm pasi të bindet se
Sekretari i Këshillit të Sigurimit rus Nikollai Patrushev i përcolli Presidentit amerikan Barack Obama
Agjencia Hapësinore Civile e Ekuadorit (EXA) njoftoi se sateliti i parë ekuadorian "Pegas", i lëshuar në kozmos, mund të përplaset së shpejti me mbetjet e padjegura të një rakete ruse. Rreth përplasjes së mundshme njoftoi Kreu i EXA dhe i vetmi kozmonaut ekuadorian Ronnie Nader.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
5
11
12
18
19
25
26