×
Rusia, 24 prill 2013
Lëshimi i parë kozmik me ndihmën e raketëmbajtëses së
Të martën qeveria e Venezuelës bëri publik dekretin mbi krijimin e një sipërmarrje të përbashkët mes shoqërisë së hapur aksionere "Rosneft" dhe filialit të kompanisë venezueliane të naftës PDVSA - Corporacion Venecolana del Petroleo.
T’i drejtojë çdo pyetje që dëshiron Presidentit dhe të marrë përgjigje për të. Këtë javë një mundësi e tillë do t’i jepet të gjithë qytetarëve rusët pa përjashtim. Më 25 prill Vladimir Putin do të mbajë “Linjën direkte” tradicionale televizive me bashkëqytetarët.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28