×
Rusia, 22 prill 2013
Gjashtë persona kanë humbur jetën në Bellgorod, ku disa persona të panjohur hapën zjarr në mënyrë kaotike me armë në rrugë dhe më pas u larguan me makinë nga vendi i ngjarjes.
Në vitin 2014 “YIT Uralstroi” (russ. “ЮИТ Уралстрой”), kompania simotër e koncernit YIT, do të përfundojë në Ekaterinburg ndërtimin e pjesës së parë të kompleksit rezidencial të banimit “Forest” (russ. “Форест”).
Gjykata Kushtetuese e Rusisë miratoi të drejtën e votuesve për të kundërshtuar rezultatet e zgjedhjeve në gjykatë dhe e njohu praktikën aktuale, e cila ndalon qytetarët të drejtohen direkt në gjykatë, si antikushtetuese.
Skuadroni i anijeve të Flotës Ushtarake Detare ruse, që po lundron drejt Detit Mesdhe, hyri në portin iranian të Bandar Abbas. Pjesë e skuadronit janë anija antinëndetëse "Admiral Pantelejev" (russ. "Адмирал Пантелеев") si dhe anijet e mëdha të desantit "Peresvjet" dhe "Admiral Nevelskoj" (russ.
Sekretari për shtyp i Presidentit të Rusisë, Dimitri Peskov, mendon se opozita ruse nuk ka
Programi “Linja direkte me Vladimir Putinin” do të transmetohet të enjten, më 25 prill të vitit 2013, më 12:00 sipas orës së Moskës, në mënyrë të drejtpërdrejtë nga kanalet televizive federale ruse.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin më 25 prill do të rinisë dialogun me qytetarët e Rusisë në “Linjë direkte”. Të dielën (më 21 prill) në mesditë filloi pranimi i pyetjeve që i adresohen Kryetarit të shtetit. Kushdo që dëshiron mund t’i drejtojë ato nëpërmjet linjave të veçanta telefonike. Ato do të punojnë deri në përfundim të “Linjë direkte” më 25 prill. Ky do të jetë komunikimi i parë me popullsinë e vendit që nga momenti i rikthimit të Putinit në Kremlin pas zgjedhjeve të vitit 2012.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28