×
Rusia, 1 prill 2013
Qyteti rus i Ekaterinburgut po lufton për të drejtën për të pritur Ekspozitën Universale Expo 2020. Mbi rëndësinë e ekspozitës, konkurrentët dhe shanset e Rusisë për të fituar i tregoi Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" Kryetari i Komitetit Organizativ për mbështetjen e ofertës ruse, Zëvendëskryeministri i qeverisë së Federatës Ruse, Arkadi Dvorkoviç.
Shërbimi i zbulimit i Flotës Ushtarake Detare të Rusisë në vitin 2014
Zëvendëskryeministri i parë i Rusisë, Igor Shuvallov, mendon se sistemi bankar rus është mjaft i besueshëm për ruajtjen e kapitaleve.
Zëvendës-sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Alexander Vershbow, deklaroi në një intrevistë për gazetën "Kommersant" (russ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28