×
Rusia, 4 mars 2013
Në Moskë, në Shtëpinë Qendrore të Artistëve, janë ekspozuar peizazhet detare të piktorit të njohur marinist të Krimesë, Sergei Grigorash.
Besimi që gëzon tek qytetarët e Rusisë Presidenti Vladimir Putin është, si dhe më parë, i madh. Një vit pas zgjedhjeve presidenciale iniciativat e tij i mbështesin 65% e të anketuarve. Arritje kryesore të Kryetarit të shtetit të intervistuarit e "Levada Center" quajnë faktin, se Putini ka arritur të rivendosë statusin e Rusisë si një fuqi e madhe botërore, të forcojë sundimit të ligjit, të ruajtjes së rendit, të rrisë pagat dhe pensionet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31