×
Rusia, 8 shkurt 2013
Prokurori i Përgjithshëm i Polonisë, Andrzej Seremet, në një intervistë p
Sipas një sondazhi të Qendrës ruse të Studimit të Opinionit Publik, të publikuar të premten, gati gjysma e rusëve është kundër futjes së sistemit të drejtësisë për të miturit në Rusi.
Kompanitë ruse “Gazprom” dhe “Lukoil” arritën të fitojnë më në fund të drejtën për të përvetësuar vendburimin "Centralnaja” (russ. «Центральное»). Ai ndodhet në shelfin e Detit Kaspik. Për të finalizuar këtë qëllim atyre iu desh të marrin si partnere kompaninë më të madhe shtetërore të naftës dhe gazit të Kazakistanit - “KazMunaiGas”. Tani rusët duhet të sigurojnë licencën, e cila do tu lejojë atyre të fillojnë nxjerrjen e hidrokarbureve në këtë vendburim.
Ministria e Kulturës e Rusisë dhe Biblioteka Shtetërore Ruse, me rekomandim të Ministris
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24