×
Rusia, 17 janar 2013
Avioni gjuajtës rus i brezit të pestë "T-50" kreu fluturimin e tij të parë të pavarur në një distancë të largët, njoftoi të enjten në microblog-un e tij në "Twitter" Zëvendëskryeministri i Rusisë, Dimitri Rogozin.
Kompania ruse "Gazprom" dhe ajo kroate "Plinacro" nënshkruan në Zagreb planin e realizimit të projektit "South Stream".
Armët bashkëkohore ruse janë më të përshtatshmet për Bangladeshin, theksoi në një intervistë ekskluzive për "Zërin e Rusisë" Ministrja e Jashtme e vendit, Dipu Moni. "Teknika ushtarake ruse njihet prej kohësh në Bangladesh, - tha Ministrja.
Rusia ka arritur suksese të caktuara në përmirësimin e klimës së saj të investimeve dhe mund të arrijë edhe më shumë në qoftë se do të realizohet politikat koherente.
Moska është tejet e indinjuar nga vendimi i gjykatës amerikane në lidhje me koleksionin
Bllokada e Leningradit zgjati për gati 900 ditë. Gjatë kësaj kohe, sipas burimeve të ndryshme, kanë vdekur nga 300.000 deri në 1.5 milionë njerëz prej bombardimeve, zjarrit të parreshtur të armëve artilerike, të ftohtit, urisë, vuajtjeve dhe çfilitjes. Dhe kjo pa llogaritur numrin e ushtarëve që mbrojtën qytetin. Ata që kanë përjetuar bllokadën dhe mbijetuan thonë se nuk ka shifra e fjalë që të mund të përshkruajnë, të përcjellin jetën e qytetit të rrethuar.
Në ishullin Geojedo të Koresë së Jugut, në kantierin e ndërtimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
5
6
12
13
19
20
26
27