×
Rusia, 9 janar 2013
Sateliti rus i komunikimit "Jamal-402" (russ. "Ямал") ndodhet në destinacion dhe është i gatshëm për përdorim, njoftoi Agjencia RIA Lajmet me referim tek burimet në kompaninë që e ka konstruktuar satelitin.
Nëndetësja bërthamore prijëse më e fundit e gjeneratës së katërt të projektit 955 "Borei" (russ. «Борей») - "Juri Dolgorukij" (russ.
Indonezia po përgatitet të ngrejë në fluturim 5 avionë pasagjerësh "Sukhoi Superjet-100" në vitin 2013.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
5
6
12
13
19
20
26
27