×
Rusia, 2 janar 2013
Rusia dhe Kina kanë ndërmend të modernizojnë forcat e tyre strategjike. Megjithatë ato kanë zgjedhur qasje të ndryshme përkatësisht zëvendësimit të raketave të tyre kryesore të rënda.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin nënshkroi një ligj, falë të cilit biznesmenët e huaj mund të marrin vizë ruse biznesi të vlefshme për pesë vjet, njoftohet në faqen e Internetit të Kryetarit të shtetit.
Ekipet e aviacionit të largët të Forcave Ushtarake Ajrore të Rusisë në vitin 2012 zhvilluan më shumë se 35 fluturime me qëllim patrullimin e ujërave të Oqeanit Atlantik, atij Paqësor dhe Oqeanit të Ngrirë të Veriut, njoftuan Forcat Ushtarake Ajrore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
5
6
12
13
19
20
26
27