×
Rusia, 23 nëntor 2012
Më 15 dhjetor opozita mund të zhvillojë një protestë masive me titull "Marshi i
Moska është e gatshme t’i propozojë Parisit të bashkëpunojnë n
"Një për të gjithë" - ekspozita me këtë emër u hap në Muzeun-rezervat "Beteja e Stalingradit". Ajo i është përkushtuar 70 vjetorit të fitores së trupave sovjetike në betejën e Stalingradit.
Përfaqësuesit e opozitës së brendshme siriane do të vijnë në Moskë javën e ardhshme.
Rubla ruse është një prej kartëmonedhave më të mbrojtura në bot
Rusia dërgoi një skuadron të anijeve të Flotës së Detit t
Korrespondenti i "Zërit të Rusisë" Laurent Brayard u takua me Zëvendëskryeministrin rus Arkadi Dvorkoviç në ambjentet e Expo, që po zhvillohet tani në Paris.
Zëvendëskryeministri rus Arkadi Dvorkoviç, i cili paraqiti kandidaturën e Ekaterinburgut në Paris për Expo 2020, në një intervistë ekskluzive me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" tregoi se me çfarë janë atraktive qytete ruse për tërheqjen e investimeve dhe përse pikërisht Ekaterinburgu duhet të bëhet zot shtëpie i Expo 2020.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
24
25