×
Rusia, 14 nëntor 2012
Historia e suksesit të Venera Gimadieva-s gjason shumë me skenarin e një filmi hollivudian. Në momentin e fundit ajo zëvendësoi këngëtaren që sëmuret befasisht, e cila duhej të këndonte në premierën e operës "La Traviata". Dhe ditën tjetër Venera, siç i thonë fjalës, "u zgjua nga gjumi dhe u bë e famshme".
Që prej shumë vitesh vendi i prehjes së fundit të Genghis Khan-it (Çingis Kan-it) të Madh është bërë objekt i kërkimeve e debateve të zjarrta të shkencëtarëve, hulumtuesve dhe gjuetarëve të thesareve nga shumë vendeve të botës. Në Mongoli besojnë se varri i paraardhësit të tyre të madh ndodhet diku në zonën malore, në veri të kryeqytetit mongol - Ulan Bator. Sipas legjendës, ai është varrosur në malin Burhan-Haldun.
Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev shpreh keqardhjen e vet në lidhje me faktin se procesi pë
Në Rusi dhe në botë po duken gjithnjë e më shumë mënyra për të luftuar diabetin e sheqerit. Por kurimin global të kësaj sëmundje do të duhet ta presim për dekada të tëra. Këto parashikime bënë ekspertët rusë në Ditën botërore të luftës kundër diabetit, që kremtohet më 14 nëntor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
24
25