×
Rusia, 2 tetor 2012
Rusia për herë të parë do të marrë pjesë si nj
Vollgogradi do të presë ndeshjet e pjesës finale të Kampionatit Botëror të Futbollit, i cili do të mbahet në Rusi në verën e vitit 2018. Përgatitjet për kampionatin tashmë kanë filluar. Autoritetet e qytetit po përpunojnë planin e qytetit të tifozëve, ku ata do të munden jo vetëm të pushojnë, por edhe për të njihen me kulturën e rajonit të Ulët të Vollgës.
Në skenën e Shtëpisë Ndërkombëtare të Muzikës në Moskë u mbajt ceremonia e hapjes së Ditëve të Kulturës Shpirtërore të Shqipërisë, të cilat këtë vit do të mbahen në tre qytete të Rusisë. Përgjatë dy muajve banorët e Moskës, Shën Petersburgut dhe Nizhnij Novgorodit do të njihen me artin e këtij vendi misterioz.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
13
14
20
21
27
28