×
Rusia, 1 tetor 2012
Të hënën në Strasburg do të hapet sesioni i vjeshtës i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE).
Ekipi i animatorëve rusë po realizon me sukses një projekt për krijimin e një mjedisi për fëmijë dhe adoleshentë, me imazhe pozitiv të shpikësve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
13
14
20
21
27
28