×
Rusia, 3 shtator 2012
Sot të gjithë podiumin e nderit në garat e gjuajtjes klasike me hark e zunë sportistët rusë. Gjithashtu, rusët arritën të fitojnë një medalje të standardeve më të larta në ping-pong dhe medaljen e argjendit në hedhjen e gjyles.
Shkencëtarët suedezë vërtetuan se dieta me çokollatë mund të parandalojë goditjet ne tru (insultin cerebral), megjithatë kolegët e tyre britanikë menjëherë hodhën poshtë rezultatet e studimeve shumëvjeçare.
Në Moskë vjen delegacioni i opozitës së brendshme siriane, të cilin e kryeson
Ministria e Zhvillimit Ekonomik e Rusisë druhet se Gazprom mund të humbasë pozicionin e tij udhëheqës në tregun ndërkombëtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
8
9
15
16
19
22
23
28
29
30