×
Rusia, 30 maj 2012
Qendra mbarëkombëtare ruse e studimit të mendimit të opinionit publik ka fiksuar rënien e interesit të rusëve për të protestuar.
Anëtarët e Këshillit të Sigurimit të OKB-së të mërkurën do të dëgjojnë një raport mbi veprimtarinë e misionit vëzhgues të OKB-së në Siri. Nuk përjashtohet mundësia se disa vende mund të diskutojnë mbi ndërhyrjen ushtarake në Siri.
Rusia dhe Norvegjia kanë rënë dakord për kalimin e kufirit pa viza për banorët e zonave kufitare.
Sekretariati i Shërbimit Kombëtar të Kërkimit dhe Shpëtimit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
10
12
13
19
20
26
27