×
Rusia, 23 maj 2012
Sasia e rradhës e armëve ruse do të mbërrijë së shpejti në Venezuelë, njoftoi Presidenti Hugo Chavez.
Siç treguan dhe diskutimet e zhvilluara në Simpoziumin ndërkombëtar mbi kozmosin, që
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
10
12
13
19
20
26
27