×
Rusia, 22 maj 2012
Në Detin e Zi filluan manovrat e përbashkëta ushtarake ruso-ukrainase "Fairway for Peace - 2012".
Tablloja e piktorit François Dubois, e cila iu dhurua nga Napoleoni Carit rus Aleksandër I dhe që për një kohë të gjatë konsiderohej si e humbur, iu paraqit me gjithë bukurinë e vet publikut në Fshatin Perandorak nën Shën Petersburg (Tsarskoye Selo - rus. Царское Село).
Duma Shtetërore do të shqyrtojë sot projektligjin, i cili parashikon rritjen shumëfish të gjobave për shkelje të ndryshme të ligjit gjatë zhvillimit të aktiviteteve të pasanksionuara masive.
Koha e Lojrave Olimpike Dimërore të vitit 2014 në Soçi po afrohet me shpejtësi. Transmetimet nga arenat sportive do t’i ndjekin miliona teleshikues. Ata shpresojnë të shikojnë transmetime spektakolare, të pasura me informacion dhe të realizuara në nivelin më modern.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
10
12
13
19
20
26
27