×
Rusia, 20 mars 2012
Opozita ruse ka ndërmarrë një metodë të re presioni, nëse jo ndaj pushtetit, atëherë ndaj mediave nën kontrollin shtetëror.
Me 20 mars në Moskë do të zhvillohet aksioni i parë në serinë e këtij lloji për vendosjen e piketave kundër hyrjes së Rusisë në OBT. Nismëtare të tij janë lëvizjet shoqërore “Sindikata e qytetarëve të Rusisë” dhe “Stop-OBT”.
Thrilleri fantastik i Andrew Stanton “John Carter” për të dytën javë me radhë vazhdon të mbetet lider në kinematë ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31