×
Rusia, 19 mars 2012
Tigrat e Amurit, të cilët jetojnë në Lindjen e Largët të Rusisë, i rinumëruan.
Rojet bregdetare gjeorgjiane ndaluan anijen ruse “Pur-navolok”. Sipas konfirmimeve të policisë kufitare, kjo ndodhi në ujërat detare të Sarpi (kufiri gjeorgjiano-turk) për shkak të shkeljes nga anija ruse e mallrave të rregullave të lundrimit.
Sipas parashikimeve të OKB-së, rritja e popullsisë botërore nga 7 deri në 9 miliardë banorë aty nga vitit 2050 do të kërkojë një rritje të konsiderueshme të prodhimit të produkteve ushqimore.
Qeveria e Rusisë nuk do të kufizojë në vitin 2012 eksportet e drithërave
Nëse qeveria do të kryesohet nga Dimitri Medvediev, Igor Seçin, i cili zë
Rusia dhe Bashkimi Evropian ia hynë punës për realizimin e planit të kalimit te regjimi pa viza. Konsultimet e para u zhvilluan në Moskë në fund të javës së kaluar.
Presidenti i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq Jakob Kellenberger do të diskutojë në Moskë situatën humanitare në Siri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31