×
Rusia, 16 mars 2012
Rezoluta e miratuar nga Parlamenti Evropian në lidhje me zgjedhjet presidenciale të 4 marsit në Rusi nuk është as objektive, as korrekte, por në Moskë nuk e dramatizojnë punën me këtë fakt.
Lëvizja e protestës në Rusi po merr drejtim konstruktiv. Protestat e rrugës si formë e shprehjes së qëndrimit qytetar e konsumuan veten shpejt dhe tani opozita po kërkon forma të tjera të ndikimit mbi pushtetin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31