×
Rusia, 11 mars 2012
Vendi dhe koha e zhvillimit të samiteve të “G-8” dhe NATO-s ishin përcaktuar që në verën e vitit të kaluar - Çikago, muaji maj i vitit 2012.
Teatri Bolshoi i Moskës bëri të ditur listën e spektakleve të
Për pesë vjet, kur në vitin 2007 në Rusi nisën të
Pesë pikat për rregullimin e situatës së krizës në Siri u bashkërenditën nga Rusia dhe Lidhja e Shteteve Arabe.
Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani e konsiderojnë të palejueshëm zbatimin e sanksioneve ekonomike kundër
Vendimi i paradokohshëm i Presidentit amerikan Barack Obama, për të ndryshuar vendin e zhvillimit të samitit të pritshëm të “G-8” nga Çikago në Camp David, mund të jetë i lidhur me komplikacionet ekzistuese në marrëdhëniet ruso-amerikane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31