×
Rusia, 7 mars 2012
NIS serb - kompania simotër e “Gazprom neft” - planifikon të zgjerojë gjeografinë e
Kozmonauti i parë android (robot) rus do të dërgohet në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) brenda dy viteve të ardhshme.
Vladimir Putin mori carte blanche nga shoqëria ruse. Në të njëjtën kohë nga autoritetet priten reforma radikale në sferat politike dhe sociale.
SHBA shprehen të gatshme për të zbuluar një pjesë të dokumenteve të tyre sekrete në lidhje me mbrojtjen antiraket, me qëllim që të zhdavaritin shqetësimet e palës ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31