×
Rusia, 2 mars 2012
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin zhvilloi një takim me kryeredaktorët e botimeve kryesore ndërkombëtare.
Gazsjellësi “Altai” me itinerar nga Rusia për në Kinë ë
Riformatimi i marrëdhënieve të Rusisë me SHBA në aspektin që ka të bëjë me sistemin amerikan të mbrojtjes antiraket dështoi, por solli megjithatë fryte në sferën ekonomike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31