×
Rusia, 10 shkurt 2012
Në Shoqërinë gjermane të Politikës së Jashtme u organizua prezantimi i
Siria mund dhe duhet t’i zgjidhë vetë problemet e veta pa presion nga jashtë. Këshilli i Sigurimit i OKB-së nuk duhet të marrë kurrsesi anën e një prej palëve të konfliktit në Siri.
Ministria e Mbrojtjes e Federatës Ruse planifikon të ndërtojë radarët e
Një platformë për debate midis dy kandidatëve për presidencën
Dy të tretat e territorit të Rusisë janë mbërthyer nga një i ftohtë anomal.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
5
11
12
18
19
23
25
26