×
Rusia, 7 shkurt 2012
Këto ditët e fundit faqet e mediave evropiane janë të mbushura plot me
Hetuesit e MPB të Rusisë përfunduan hetimin paraprak të çështjes së avokatit Sergei Magnitski dhe janë të gatshëm ta paraqesin atë në gjykatë për aktgjykim pas vdekjes.
Në qershor 2012 do të jetë gati programi i intensifikimit të fuqisë luftarake t
Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergei Lavrov ka mbetur i kënaqur me rezultatet e
Presidenti i Sirisë Bashar Al-Assad e ka siguruar Rusinë se është plotësisht i
Të shtunën e kaluar në Rusi startoi zyrtarisht agjitacioni paraelektoral. Ndoshta ngjarje kryesore e tij
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe Kreu i Shërbimit të Zbulimit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
5
11
12
18
19
23
25
26