×
Rusia, 30 janar 2012
Në Runet iu shpall luftë marrëzive, budallallëqeve. Filloi të funksionojë faqja (site) “Rusia pa absurditete” (ose “Rusia pa gjëra të pakuptimta, budallallëqe”) - platforma për ankesa në lidhje me ligjet absurde.
MPB e Rusisë iu drejtua organeve kompetente të Austrisë, ku ndodhet aktualisht Elena Baturina, pë
Kompanitë ruse nuk aplikuan për pjesëmarrje në tenderin F-X III për furnizimin e avionëve për Forcat Ushtarake Ajrore të Koresë së Jugut.
Nëndetësja bërthamore “Nerpa”, e cila u ndërtua në kantierin detar të rajonit Amursk dhe do ti jepet me lizing për 10 vjet Forcave Ushtarake Detare të Indisë, do të largohet nga bregdeti rus më 10 shkurt.
Dy bombardues strategjikë Tu-95MS së bashku me interceptuesit luftarakë të lartësive të
“Rusia ka nevojë për një ekonomi të re me një industri konkurruese dhe infrastrukturë përkatëse, për një sferë të zhvilluar mirë në sektorin e ofrimit të shërbimeve, për një bujqësi të efektshme.
Ekspedita në Detin Mesdhe e grupit të luftëanijeve aeroplanmbajëse të Flotës Ushtarake Detare të Rusisë përkoi në kohë me kufizimin e pranisë ruse në Sudan.
Bashkimi i forcave raketore ruse Teikovo, të cilat janë dislokuar në rajonin Ivanovo, kët
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
8
14
15
21
22
28
29