×
Rusia, 26 janar 2012
Kremlini i Moskës është një muze-rezervat unikal dhe njëkohësisht rezidenc
“Unë mendoj se ne na presim reforma të mëdha, të paktën, në fushën ekonomike.
"Mbi bazë të rezultateve të vizitës së punës në trupat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
8
14
15
21
22
28
29