×
Rusia, 20 janar 2012
Biznesmeni Mikhail Prokhorov paraqiti programin e vet presidencial të titulluar "E ardhmja e pranishme". Në qendë
Forcat strategjike bërthamore të Rusisë aty nga viti 2018 do të marrin 8 n
Shkencëtarët rusë do të ulen në Hënë, ku do të ngrihet shpejt një stacion vendbanimi.
Një miting antifashist proteste u zhvillua ne mbrëmjen e 19 janarit në Moskë. Kjo veprimtari, organizuar nga “Komiteti i 19 janarit”, i kushtohej përkujtimit të avokatit të vrarë, Stanisllav Markellov dhe gazetares së “Novaja Gazeta”, Anastasia Baburova.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
8
14
15
21
22
28
29