×
Rusia, 19 janar 2012
Opozitarët dolën sërish në Internet. Në rrjet u duk videoregjistrimi i
Xhonatan Pauell, ish- këshilltari i Kryeministrit të Britanisë së Madhe, Toni Bler, pranoi, se
Koncerni rus “Gazprom” uli çmimet e gazit natyror për 5 kompani evropiane. Sipas mendimit
Zgjedhjet e ardhshme presidenciale, marrëdhëniet e autoriteteve dhe opozitës, pabarazia sociale dhe rrug
Bankat ruse, në bazë të rezultateve të vitit 2011, kanë arritur të nxjerrin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
8
14
15
21
22
28
29