×
Rusia, 16 dhjetor 2011
Rusia dhe Bashkimi Evropian arritën të rregullojnë konfliktin që lindi rreth autokolonës
Bisedimet për pranimin e Rusisë në OBT përfunduan 18 vjet pas paraqitjes s
Fluksi i investimeve të huaja direkte në Rusi është rritur në mënyrë të ndjeshme.
Ekipi kombëtar rus e filloi etapën e dytë të Turneut Evropian të
Siç dhe pritej, një nga temat kryesore të diskutimeve në samitin e fundit BE-Rusi n
Rusia “nuk mund të tolerojë prishjen e ekuilibrit ekzistues strategjik, e cila do të ç
E gjithë autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) ruse me ndihma
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
24
25
31