×
Rusia, 8 dhjetor 2011
“Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike si subjekt i së drejtës ndërkombëtare
Shitjet e automobilave të lehtë dhe automjeteve të lehta komerciale në Rusi në vitin
Deri në vitin 2020 nxjerrja e gazit natyror në shelfin rus mund të rritet deri n
Flota ushtarake detare e Rusisë hoqi dorë nga alfabeti semafor, i cili përdoret nga ushtarakët për shkëmbimin e informacionit në mes të anijeve gjatë një periudhe 116-vjeçare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
24
25
31