×
Rusia, 7 dhjetor 2011
Vladimir Putin vizitoi Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Kryeministri rus dorëzoi dokumentet për t’u regjistruar si kandidat për president. Zgjedhjet presidenciale janë planifikuar për në 4 mars të vitit 2012.
Në 15-20 vitet e ardhshme Rusia, për llogari të rritjes së produktivitetit dhe shfryt
Rezervat ndërkombëtare të Federatës Ruse më 1 dhjetor arritën
Në shoqërinë ruse temë № 1 vazhdojnë të mbetet, si dhe më parë, rezultatet e zgjedhjeve në Dumën Shtetërore.
Forcat e Armatosura të Rusisë ia hynë punës për realizimin e masave
Në autokolonë e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) u nis për në Kosovë me ngarkesa humanitare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
24
25
31