×
Rusia, 5 dhjetor 2011
Tempulli i Krishtit Shpëtimtar ka një historik mjaft interesant - ai është ndërtuar
Helikopteri shumë-qëllimor rus Ka-32A11BC në nëntor u certifikua në Brazil, njoftoi
Ndër ngjarjet kryesore të Luftës së Dytë Botërore beteja e
Sipas rezultateve të hulumtimeve të kompanisë Knight Frank, të bazuara në përfundimet e tremujorit të tretë të vitit 2011, Rusia u rendit në vendin e dytë në botë përkatësisht ritmeve të rënies së çmimeve të banesave.
Rusia, çmimet, banesa
Rusia është përfshirë në mënyrë mjaft aktive në ripërtëritjen e ushtrisë dhe policisë afgane, duke i siguruar ato me armë dhe municione falas.
Bullgaria e deklaroi gazsjellësin “South Stream” (“Rryma Jugore”), një sektor i të cilit do të ndërtohet në territorin e vendit, objekt me rëndësi kombëtare.
Zgjedhjet për Dumën Shtetërore të Rusisë u zhvilluan. Të dh
Gati 2 milionë turistë nga vendet e huaja kanë vizituar Rusinë për periudh
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
Malajzia e konsideron Rusinë si një nga favoritet e tenderit për furnizimin e 18 aeroplanëve gjuajtës për Forcat Ajrore të vendit.
Të katër partitë politike, të përfaqësuara aktualisht në Dhom
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
24
25
31